28-erių metų saugas savaitgalį Italijos „Serie A“ čempionato varžybose su „Atalanta“, kurias „Milan“ sensacingai pralaimėjo 0:2, sužaidęs vos 15 minučių patyrė kelio traumą ir privalėjo palikti aikštę.

G.Gattuso kelį tyrė specialistas Marcas Martensas ir, nors žaidėjui nereikės operacijos, gydymas prasidės šią savaitę bei tikimasi, kad aikštelėje saugas turėtų pasirodyti tik po Naujųjų Metų.

Klubo gydytojas Massimiliano Sala taip pat papasakojo „Milan“ interneto svetainei apie traumas, susijusias su kitais pagrindinės „raudonai-juodų“ sudėties žaidėjais.

29-erių metų saugas Massimo Ambrosini, kuris susižeidė praėjusios savaitės derbyje su Milano „Inter“, vis dar negaluoja dėl raumens skausmų.

„Massimo Ambrosini be abejonių atrodo daug geriau“, - atskleidė M.Sala. – „Jo būklė ir sugrįžimo data bus tiksliai nustatyti per artimiausias kelias dienas“.

„Taip pat geriau atrodo šlaunies traumą patyręs gruzinas Kacha Kaladze“, - pridūrė gydytojas. – „Gynėjas Giuseppe Favalli, kuris pasitempė raumenį, jau galėjo rungtyniauti praėjusį sekmadienį“.

„Alessandro Nesta, kuris nežaidė dėl įvairių sumušimų, irgi atrodo neblogai. Šios dienos popietę jis jau treniravosi su likusia komanda ir nuo šiandien jau yra pasiruošęs“, - sakė M.Sala.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją