Trečią sezoną Kauno rajono komandoje dirbantis futbolo specialistas sulauks „Immunace“ prizo.

Mėlynai balti liepą iškovojo visas keturias pergales, kurios buvo pasiektos nežaidžiant LFF Kauno treniruočių centro stadione. Rezultatu 1:0 įveikta Marijampolės „Sūduva“ ir Vilniaus „Riteriai“, 2:1 – Telšių „Džiugas“ bei 3:0 Gargždų „Banga“.

„Hegelmann“ ekipa šiuo metu „Optibet A lygos“ turnyro lentelėje su 39 taškais rikiuojasi ketvirta.

„Buvo gana sudėtingas mėnuo, nes žaidėme gana daug rungtynių A lygoje, visos rungtynės buvo žaistos išvykoje ir šiuo laikotarpiu tai buvo mums labai svarbios rungtynės, kad susirinktume taškus ir galėtume priartėti arčiau prie savo varžovų. Dar sudėtinga buvo dėl to, jog nelabai pavyko mūsų debiutas Europos Konferencijų lygoje. Patirtas pralaimėjimas, kuris tikrai kainavo mums daug nervų, emocinių ir fizinių jėgų.

Reikėjo kažkaip reabilituotis ir, manau, komanda rado savyje jėgų tai padaryti jau atsakomosiose rungtynėse ir grįžome į A lygą įgavę tam tikros patirties Europoje, ir sužaidėme tikrai neblogą atkarpą A lygoje.

Jau po rinktinių pertraukos, po birželio, matėsi, kad komanda yra visai kitokia, atsirado tam tikras stabilumas, pagerėjo žaidimas gynyboje – tai leido mums nepraleisti įvarčių. Atakoje mes sugebame tą padaryti, įmušti įvarčius. Atsirado balansas tarp gynybos ir atakos. Daug dirbame ties tuo ir matosi rezultatai. Ketvirtas ratas nuteikia pozityviai, atsiradęs stabilumas leido mums rinkti taškus“, – pasakojo A. Skerla.

Balandį ir gegužę geriausiu „Optibet A lygos“ treneriu buvo pripažintas FA „Šiauliai“ vadovaujantis Mindaugas Čepas, kovą bei birželį – prie „Panevėžio“ vairo stovintis Gino Lettieri.