A lygos rungtynės Aukštaitijos sostinėje baigėsi lygiosiomis 1:1 (0:0).

Pirmo kėlinio pabaigoje tarpusavyje vos nesusimušė du „Panevėžio“ žaidėjai. Per užsitęsusią šeimininkų vartų apgultį vienas kitam pretenzijų turėjo gynėjai Justinas Januševskis ir brazilas Matheusas Bissi.

Komandos draugai ne tik emocingai apsižodžiavo, bet ir apsistumdė susirėmę kaktomis. Skirti įsiaudrinusius futbolininkus turėjo teisėjas Kęstutis Bartuškevičius, parodęs abiem po geltoną kortelę.

Artėjant prie pabaigos antrajam kėliniui įvarčiais apsikeitė „Žalgirio“ puolėjas iš Kroatijos Josipas Tadičius (79-ą min.) ir „Panevėžio“ brazilas Elivelto (83-ią min.).

Dar vienas panevėžiečių įvartis buvo neįskaitytas dėl taisyklių pažeidimo, kartą kamuolys pataikė į žalgiriečių vartų virpstą.

Turnyro lentelėje vilniečiai (52 taškai) tik minimaliai priartėjo prie pirmaujančios Marijampolės „Sūduvos“ (55 tšk.). Tiesa, Vladimiro Čeburino auklėtiniai vis dar yra sužaidę dvejomis rungtynėmis mažiau už pagrindinius konkurentus.

Savo ruožtu, trečią vietą užimantis „Panevėžys“ (49 tšk.) atitinkamai padidino atotrūkį nuo artimiausio persekiotojo „Kauno Žalgirio“ (45 tšk.).

Prieš tai tarpusavio dvikovose A lygoje „Panevėžys“ šiemet abu sykius nusileido „Žalgiriui“, tačiau saldžia pergale džiaugėsi rungtynėse dėl Supertaurės.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)