Laikas negailestingai tiksi, tačiau 32 metų C. Ronaldo savo spalvingoje karjeroje jau tapo visų laikų rezultatyviausiu karališkojo ispanų klubo žaidėju ir laimėjo keturis prestižinius „Ballon d'Or“ apdovanojimus.

Savo apgaulingais judesiais ir triukais varžovus į neviltį iš kraštų varęs C. Ronaldo dabar „Santiago Bernabeu“ stadione atlieka daugiausiai centro puolėjo vaidmenį, rašo goal.com.

UEFA Čempionų titulą ginančio „Real“ žvaigždė šį sezoną ispanų „La Liga“ lygoje pelnė 18 įvarčių.

G. Bale'as atvirai prisipažįsta, kad jam daro įspūdį C. Ronaldo sugebėjimas prisitaikyti prie naujų užduočių Ispanijos sostinėje.

„Mums visuomet sekėsi, mes pelnėme daug įvarčių, atlikome vienas kitam daug rezultatyvių perdavimų ir laimėjome dukart Čempionų lygą. Taigi, nėra taip blogai“, – kalbėjo G. Bale'as.

„Cristiano puikios sportinės formos, tačiau jo vaidmuo pasikeitė. Dabar jis daugiau puolėjas. Kai jis buvo jaunesnis „Manchester United“ ekipoje, būtumėte matę jį varant kamuolį aikštės viduryje“, – sakė valas.

„Dabar jo žaidimas pasikeitė. Jis labai efektyvus – pelno įvarčius ir atlieka rezultatyvius perdavimus. Kai tampi vyresniu, pradedi keisti žaidimą. Man tai taip pat galioja. Cristiano žino, ką daro ir daro tai gerai“, – teigė portugalo komandos draugas.

Vis dėlto „Real“ strategas Zinedine'as Zidane'as pripažino, kad mėgiamiausia C. Ronaldo pozicija yra atakos krašte.

„Tai jo natūrali pozicija. Esu tikras, kad jis pelnys įvarčius. Jis gali žaisti įvairiose pozicijose, nes jis talentingas futbolininkas. Tačiau žinau, kad jis pirmenybę teikia atakuojančio krašto pozicijai. Būtent čia jis pelnė 300 ar 400 įvarčių“, – juokėsi strategas.

C. Ronaldo ir G. Bale'as antradienį vakare išvykoje žais atsakomąsias UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynes su „Napoli“ futbolininkais. Pirmose „Real“ nesunkiai laimėjo 3:1.

Madrido komanda siekia užsitikrinti bilietą į ketvirtfinalį, o C. Ronaldo pamėgins nutraukti savo penkių rungtynių Europos turnyre be įvarčių seriją.

Kitose UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynėse antradienį Miuncheno „Bayern“ Londone žais su „Arsenal“. Pirmoje akistatoje Vokietijoje „Bayern“ sutriuškino anglų klubą 5:1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)