„Tai buvo geras testas ir aš iš rungtynių pasisėmiau labai daug patirties. Žinoma, žaisti su Anglija nėra lengva, nes tai šiuo metu yra viena geriausių rinktinių.

Pralaimėjome 0:3, tad po rungtynių aš buvau liūdnas. Ne tik man, bet ir visai komandai tai buvo prastas mačas. Anglai parodė, kad jie mums yra per stiprūs“, – oficialiai „Watford“ klubo svetainei pasakojo 27-erių metų atsarginis vartininkas.

Tiesa, G. Arlauskis atsigavo paklaustas apie savaitgalį laukiantį iššūkį – „Premier“ lygos dvikovą namuose su Londono „Arsenal“, su kurio dviem atstovais – Alexu Oxlade'u-Chamberlainu, pelniusiu trečią anglų įvartį, ir Kieranu Gibbsu – jam teko susidurti akis į akį ir Vilniuje.

„Kiekvienos rungtynės yra svarbios, nes žaidžiame dėl trijų taškų ir kiekvieną savaitgalį mums jų reikia. „Arsenal“ – labai stipri komanda, bet mes žaisime namuose ir, padedami savų žiūrovų, galime laimėti. Į aikštę eisime tik to. Manau, viskas yra įmanoma. Mes taip pat turime gerų žaidėjų, nors visi ir kalba tik apie „Arsenal“. Turime būti kaip viena komanda, jei norime pasiekti gerą rezultatą“, – sakė jis.

„Premier“ lygos rungtynės tarp „Watford“ ir „Arsenal“ vyks šeštadienį 19 val. 30 min.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)