Dėl Italijos oro uostų darbuotojų streiko atšaukus skrydžius iš Milano, trims Lietuvos futbolo federacijos (LFF) kartu su FIFA organizuojamo mačo dalyviams teko ieškoti aplinkinių maršrutų.

Dėl to 2010 metais su Milano „Inter“ (Italija) UEFA Čempionų lygą laimėjęs argentinietis Estebanas Cambiasso Vilnių pasieks tik naktį, o „Milan“ legendos iš Brazilijos Dida bei Serginho – šeštadienį, likus vos kelioms valandoms iki rungtynių pradžios.

Vėlų penktadienio vakarą iš Paryžiaus turėjo atskristi 1998-ųjų pasaulio čempionas Davidas Trezeguet. Bet buvęs Prancūzijos puolėjas kažkodėl atsidūrė kaimyninės Latvijos sostinėje Rygoje, iš kur kelionę į Kauną pratęsė automobiliu.

Sklandžiau sekėsi jo tautiečiams Christianui Karembeu ir Vincentui Candela, marokiečiui Houssine'ui Kharja, brazilams Aldairui, Roque Juniorui ir Julio Cesarui.

Vilniaus oro uoste garsius praeities futbolininkus pasitiko būrelis autografų kolekcininkų, papildžiusių savo rinkinius. Bet atvykimo salėje pasirodžius ilgamečiam „Barcelona“ ir Ispanijos rinktinės gynėjui Carlesui Puyoliui, teko nusivilti ir jiems, ir žiniasklaidos atstovams – 2008-ųjų Europos bei 2010-ųjų pasaulio čempionas nebuvo nusiteikęs bendrauti ir visus pražygiavo nestabčiodamas.

Carlesas Puyolis Vilniaus oro uoste

Primename, kad FIFA ir Lietuvos legendų susitikimas šeštadienį S. Dariaus ir S. Girėno stadione prasidės 17.30 val. Tai bus diena vėliau vyksiančio LFF taurės finalo tarp „Šiaulių“ ir Vilniaus rajono „Traninvest“ preliudija, federacijai kaštuosianti maždaug 400-500 tūkst. eurų.

FIFA legendų komandos sudėtis:

Dida, Julio Cesaras, Michelis Salgado, Roque Junioras, Levanas Kobiašvilis, Fabio Cannavaro, Carlesas Puyolis, Youri Djorkaeffas, Ricardo Quaresma, Aldairas, Houssine'as Kharja, Davidas Trezeguet, Estebanas Cambiasso, Nuno Gomesas, Christianas Karembeu, Antonio Valencia, Serginho, Vincentas Candela.

Lietuvos legendų komandos sudėtis:

Paulius Grybauskas, Ernestas Šetkus, Georgas Freidgeimas, Rolandas Džiaukštas, Viačeslavas Sukristovas, Virginijus Baltušnikas, Tadas Kijanskas, Andrius Skerla, Arvydas Janonis, Tomas Žvirgždauskas, Deividas Česnauskis, Stasys Danisevičius, Stasys Baranauskas, Edgaras Česnauskis, Valdas Ivanauskas, Tomas Danilevičius, Tomas Ražanauskas, Darvydas Šernas, Edgaras Jankauskas, Arminas Narbekovas, Igoris Morinas, Darius Maciulevičius, Andrius Velička, Gražvydas Mikulėnas, Rimantas Žvingilas, Ignas Dedura, Marius Stankevičius, Arūnas Klimavičius, Algis Mackevičius, Donatas Vencevičius, Robertas Poškus, Raimondas Žutautas, Aurelijus Skarbalius, Mantas Savėnas, Saulius Mikalajūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)