24-erių puolėjo sutartis baigiasi kitą vasarą, šioje numatyta galimybė ją pratęsti dar vieneriems metams, bet pats futbolininkas ekipos vadovams pranešė, kad to daryti neketina.

BBC skelbia, kad pokalbiai tarp abiejų pusių truko keletą mėnesių. Kitą vasarą K. Mbappe galės palikti PSG nemokamai, o klubas to nenori ir bandys parduoti puolėją, jeigu šis galiausiai nesutiks pasirašyti naujos sutarties.

Paryžiaus klubo vadovus suerzino ir tai, kad K. Mbappe laiškas buvo nutekintas spaudai ir šioje išplito net greičiau nei pasiekė administraciją.


K. Mbappe į PSG atvyko 2017 m. ir per 260 rungtynių yra pelnęs 212 įvarčių. Su komanda jis penkis kartus tapo Prancūzijos čempionu, bet taip nė karto ir nelaimėjo UEFA Čempionų lygos.

Kiek anksčiau ekipa prarado argentinietį Lionelį Messi, išvykusį į Majamio „Inter“, o dar viena PSG žvaigždė Neymaras siejamas su persikėlimu į Saudo Arabiją.

Praėjusią vasarą K. Mbappe buvo arti persikėlimo į Madrido „Real“, bet galiausiai liko Paryžiuje. Karališkasis klubas ieškos puolėjo, tad šį sąjunga ir vėl tampa itin realia.