„Neabejojame, kad „Real“ futbolininkai žais taip, kaip visada rungtyniauja namuose. Tikimės intensyvių ir sudėtingų rungtynių. Nemanau, kad jos kažkuo skirsis nuo tų, kokias esame įpratę žaisti. Madrido komanda yra puiki, nors ir negalės rungtyniauti visi geriausi žaidėjai“, - pastebėjo „Barcelona“ trenerio asistentas Jordi Roura.

„Real“ klubo treneris Jose Mourinho suka galvą, kaip trečiadienį išsiversti be 5 pagrindinės sudėties žaidėjų. Kartu su pirštą susilaužiusiu vartininku Ikeru Casillas, po čiurnos operacijos neatsigavusiu gynėju Pepe rungtynes privalės praleisti trys madridiečiai: Sergio Ramosas, Fabio Coentrao ir Angelis di Maria.

„Mes esame komanda ir nėra jokių problemų tarp žaidėjų ir trenerių. Aš nežinau, kas jums čia taip pasakė. Jokių problemų nėra“, - gandus apie nesutarimus komandos viduje“, - sakė Karimas Benzema.

Labiausiai aikštėje yra laukiama ryškiausių žvaigždžių Cristiano Ronaldo ir Lionelio Messio tarpusavio dvikova. Portugalas per visą karjerą jau yra pelnęs 302 įvarčius, o argentinietis Ispanijos „La Liga” pirmenybėse perkopė simbolinę 200 įvarčių ribą“.

„C. Ronaldo yra tas žaidėjas, kurį žino visi. Visi žino, ką jis gali padaryti aikštėje. Jį sustabdyti yra be galo sunku. Štai kodėl jis yra didis žaidėjas ir prieš jį sunku rungtyniauti. Nėra stebuklingos formulės, kuri išjungtų C. Ronaldo. Mes turėsime gintis visi kartu, analizuoti jo žaidimą. Tačiau tokių žaidėjų nepavyksta taip sustabdyti, dėl to jie ir vadinami geriausiais“, - varžovą pajėgumą analizavo „Barcelona“ trenerio asistentas J. Roura.

„Jie abu yra nuostabūs žaidėjai. Tačiau mums C. Ronaldo yra geriausias ir labai džiaugiamės, kad jis rungtyniauja „Realo“ komandoje“, - kolegą gyrė K. Benzema.

„Real“ komanda prieš mačą su Barselonos atstovas sulaukė papildymo. Ekipai jau galės padėti iš Sevilijos klubo persikėlęs vartininkas Diego Lopezas. Tačiau nėra aišku, kurį vartų sargą pasirinks treneris J. Mourinho.

„Aš nežinau, kuris vartininkas žais. D. Lopezas taip pat puikus vartininkas, bet galutinį sprendimą priims treneris, - kalbėjo K. Benzema.

Prieš Karaliaus taurės turnyro pusfinalio pirmas rungtynes abu Ispanijos superklubai šalies pirmenybėse šventė solidžias pergales: „Real“ ekipa miesto derbyje 4:0 nepasigailėjo „Getafe” komandos, o katalonai 5:1 sutriuškino Pamplonos „Osasuna” ekipą.