Viename interviu ekipos vyriausiasis treneris Valdas Urbonas A. Riboką minėjo kaip vieną labiausiai tobulėjančių jaunų žaidėjų.

- Ką manai pats apie tai ir kaip vertini pasirengimą naujam sezonui?

- Gerai pasiruošėme, mano vertinimu. Buvome du kartus Ispanijoje, treniruočių stovyklose, žaidėme su labai stipriais varžovais. Asmeniškai aš stengiuosi kuo geriau pasirodyti tiek per treniruotes, tiek ir rungtynių metu.

- Kaip pats jautiesi pasiruošęs fiziškai šiam naujam sezonui?

- Fiziškai, aišku, stipriau, lyginant gal su ankstesniais metais. O kaip bus, matysime. Aš pats gana gerai jaučiuosi.

- Ar toks trenerių vertinimas suteikia daugiau pasitikėjimo?

- Aišku, aikštėje stengiuosi atiduoti kuo daugiau jėgų. Nors ir pagiria mane, tai ypatingai neveikia. Vis vien stengiuosi maksimaliai išnaudoti savo galimybes per kiekvieną treniruotę ar varžybas. Turiu dar daug dirbti.

- Ar pats jauti progresą lyginant su ankstesniais metais?

- Aišku, kad tai šiek tiek jaučiasi. Manau, greičiau aikštėje priimu sprendimus nei anksčiau.

- Kur tau geriau pačiam žaisti vidurio saugo ar krašto saugo pozicijoje? Ką manai apie klube esančią konkurenciją? Juk netrūksta puikių, patyrusių žaidėjų tavo pozicijoje.

- Konkurencija yra sveikas dalykas, tai yra labai gerai, jei yra su kuo varžytis ir turi įrodyti treneriui, jog gali rungtyniauti starto sudėtyje. Tai stengiuosi ir padaryti. O pozicija priklauso nuo strategų. Jie mato geriau, kur aš tinku, kur galiu būti maksimaliai naudingas komandai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją