Ketvirtadienio vakarą Florencijos „Fiorentina“ oficialia žinute paskelbė, kad klube nustatyti šeši nauji koronaviruso atvejai. COVID-19 diagnozuotas trims žaidėjams ir trims personalo nariams. Jų pavardės nėra skelbiamos. Visi užsikrėtę asmenys priversti saviizoliuotis.

Tiesa, anot pranešimo, penktadienį komanda bandys rinktis į treniruotę.

Tai – didelis smūgis Florencijos klubui ir visai Italijos futbolo bendruomenei. „Fiorentina“ užsikrėtusių žaidėjų turėjo ir pradėjusį mėnesį, kai COVID-19 diagozė nustatyta žaidėjams Patrickui Cutronei, Germanui Pezzellai ir Dušanui Vlahovičiui. Sirgo ir keletas klubo darbuotojų, kai kurie iš jų buvo gydomi ligoninėje.

Apie vieną nustatytą koronaviruso atvejį trečiadienio vakarą pranešė ir Turino „Juventus“.

Ketvirtadienį apie galimybęs tęsti „Serie A“ vasarą Italijos futbolo federacijos vadovybė diskutavo su atsakingais šalies vyriausybės pareigūnais, bet joks sprendimas priimtas nebuvo. Galimybių analizę patikėta atlikti mokslininkams.

Sporto ministras Vincenzo Spadafora praėjusią savaitę išreiškė nuomonę, jog futbolo atstovų paruoštos saugumo užtikrinimo gairės nėra pakankamos ir galimybės grįžti į stadionus menksta.
Primename, kad čempionate pirmauja titulą ginantis Turino „Juventus“(63 tšk.), tašku lenkdamas artimiausią persekiotoją Romos „Lazio“.

Iki pirmenybių pabaigos liko 12 turų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)