Reportaže, pavadintame „The kings of Lithuania“, pristatoma šlovinga šešiskart Lietuvos čempionų istorija, kalbinamas ilgametis „Ekrano“ žaidėjas, treneris ir sporto direktorius Virginijus Liubšys, Panevėžyje praleidęs daugiau nei 20 metų.

„Ekranas“ visada liks mano širdyje. Buvimas jo dalimi - didžiausias mano karjeros pasiekimas“, - tikino dabartinis Rygos „Daugava“ klubo strategas V. Liubšys.

Apie „Ekrano“ sėkmę laidai „FIFA Futbol Mundial“ pasakoja ir vyriausiasis treneris Valdas Urbonas, jo asistentas Valdas Dambrauskas, saugas Aurimas Kučys.

Ekraniečiai laidos kūrėjams pripažino, kad nors Lietuvos lygiu jie yra grandai, Europoje negali vadintis net vidutiniokais. Tačiau jie patikino, kad kiekvieną dieną sunkiai dirba tam, kad kuo labiau priartėtų prie aukščiausio lygio, ir viliasi, kad jau artimiausiu metu jiems gali pavykti prasimušti ir į pagrindinį UEFA Čempionų lygos turnyrą.

„FIFA Futbol Mundial“ laida transliuojama keliems šimtams milijonų žiūrovų visame pasaulyje ir yra viena žinomiausių ir populiariausių tokio pobūdžio laidų futbolo pasaulyje, transliuojama nuo 1994 metų.

Primename, kad jau šį šeštadienį, kovo 2 dieną, 16 val. Marijampolėje vyks LFF Supertaurės rungtynės tarp Panevėžio „Ekrano“ ir VMFD „Žalgirio“ futbolininkų, o naujasis A lygos sezonas, kuriame šiemet dalyvaus 9 klubai, startuos savaite vėliau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)