Mačo pradžia buvo pakankamai nervinga, o iniciatyva nepriklausė nei vienai komandai. Keliose situacijose grubiai sužaidus kauniečių futbolininkams prasiveržė žaidėjų aistros, tačiau rimtesnių incidentų pavyko išvengti.

21-ąją minutę po Lino Savasto perdavimo į tuščius vartus kamuolį nukreipė S.Žigalovas, o „Kruoja“ išsiveržė į priekį 1:0. Po šio įvarčio iš nevilties kamuolį į įvarčio autorių smūgiavo „Kauno“ vartų sargas Džiugas Bartkus, į ką puolėjas atsakė stumtelėjimu. Tuo viskas ir baigėsi, nes arbitras laiku sustabdė aistrų protrūkį.

Po trijų minučių „Kaunas“ atstatė pusiausvyrą – R.Ledesma atsidūrė laiku ir vietoje bei iš dešimties metrų smūgiavo taikliai – 1:1.

Keliose kitose situacijose „Kruoją” išgelbėjo Mantas Galdikas, tačiau iki pertraukos rezultatas tapo nemalonus 1:4. „Kruoja“ po varžovų perdavimų ar smūgių vis nespėdavo prie kamuolio, o tris R.Ledesmos perdavimus įvarčiais pavertė Nerijus Mačiulis, Ramūnas Mačežinskas ir Simonas Paulius.

Po pertraukos „Kauno“ gretose pasižymėjo ir Marius Šoblinskas bei Edvinas Petkus. „Kruoja“ kelis kartus galėjo sušvelninti atsilikimą, tačiau žaidėjams pritrūkdavo tikslumo baigiant atakas.

Tiesa, šiame mače „Kruoja“ turėjo keletą ryškių trūkumų, kas puikiai atsispindėjo aikštėje. Visų pirma „Kaunas“ buvo šviežesnis, kol tuo tarpu matėsi, jog „Kruoja“ žaidžia po didelių fizinių krūvių ir kojos toli gražu nedirba taip, kaip reikėtų.

Visų antra – ryškūs trūkumai sudėtyje. Teko rungtyniauti vienu atraminiu saugu, nes Donatas Petrauskas apsirgo, o Konstantinas Matsionas patyrė traumą. Gynyboje teko verstis be taip pat susižeidusio Donato Strockio, kurio vietą užėmė peržiūroje dalyvaujantis ir tik nuo vakar su komanda besitreniruojantis ukrainietis.

Startinėje sudėtyje dvikovą turėjęs pradėti Ernestas Veliulis paskutinę akimirką aikštėje taip pat nepasirodė, dėl nerimtos traumos. Itin neįprastoje pozicijoje aikštės viduryje šiandien teko darbuotis Giedriui Slavickui.

Tačiau rimčiausia priežastimi tokiam rezultatui tapo fantastiškas R.Ledesmos pasirodymas..

Sekmadienį „Kruoja“ turės rytinę treniruotę ir iki trečiadienio vaikinams bus suteiktas poilsis. O tada – vėl treniruočių stovykla Marijampolėje.

„Kruoja“ 1:6 (1:4) „Kaunas“

„Kruoja“: M.Galdikas, A.Skroblas, I.Zelmikas, M.Bilyk, V.Pocevičius, N.Filatovas, G.Slavickas, S.Lendelis, L.Savastas, V.Antipovas, S.Žigalovas. Po keitimo aikštėje pasirodė: G.Kvedaras, R.Kisliakovas, D.Kakulija, R.Krjauklis, V.Čistjakovs, K.Jarmalavičius.

Įvarčiai: S.Žigalovas 21’ – R.Ledesma 24’, N.Mačiulis 36’, 40’ R.Mačežinskas, S.Paulius 44’, M.Šoblinskas 74’, E.Petkus 86’.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją