71-ą C grupės mačo išvykoje su Briuselio „Anderlecht“ klubu minutę AC „Milan“ atliko baudos smūgį: Riccardo Montolivo pakėlė kamuolį į baudos aikštelę, o joje buvęs Ph. Mexesas pasimušė jį krūtine atgal ir griūdamas akrobatiniu smūgiu per save iš maždaug 20 metrų įmušė įspūdingą įvartį.

Rezultatas tapo 2:0, o AC „Milan“ galiausiai šventė pergalę 3:1 (0:0) bei užsitikrino antrą vietą grupėje.

„Prieš įmušdamas tikrai nežinojau, kas nutiks - bet kai suvaldžiau kamuolį krūtine, vienintelis pasirinkimas buvo smūgiuoti jį. Laimei, tai suveikė. Esu pelnęs daug gražių įvarčių AS „Roma“ gretose, tačiau jie nė iš tolo neprilygsta šiam mano smūgiui. Tokį įvartį per savo karjerą gali pelnyti tik vieną kartą, tuo labiau, kai esi gynėjas. Todėl labai džiaugiuosi, kad man pavyko“, - neslėpė 30-metis prancūzas.

Su juo nesiginčijo ir pralaimėjusiųjų atstovai.

„Nemanau, kad Ph. Mexesas pelnys dar vieną nors kiek panašų įvartį per savo gyvenimą, bet ką padarysi - tokie dalykai nutinka futbole ir mums labai nepasisekė, kad tai nutiko būtent šį vakarą“, - teigė „Anderlecht“ saugas Sacha Kljestanas.

Primename, kad pirmą C grupės vietą iškovojo ispanų „Malaga“ ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)