Raudonieji Velniai atliko net 33 smūgius, o 14 iš jų skriejo į vartų plotą. Pagyrų nusipelnė „Wigan“ vartininkas Samas Tickle‘as, kuris atrėmė net 12 į jį skriejusių šūvių, tačiau jo herojiško pasirodymo neužteko.

Pirmasis šeimininkų vartus pramušė portugalas Diogo Dalotas. Krašto gynėjas 22-ąją minutę gavo progą smūgiuoti iš maždaug 16 m atstumo ir kamuolį preciziškai pramušė per kojų mišką, tiesiai į apatinį vartų kampą. Rezultatyvų perdavimą serviravo Marcusas Rashfordas.

Antrasis įvartis krito gerokai vėliau – 74-ąją minutę, kai 11 metrų baudinį šaltakraujiškai realizavo ir „Man Utd“ pergalę užgarantavo kitas portugalas, komandos kapitonas Bruno Fernandesas.

Kitame etape Mančesterio atstovai susitiks su ketvirto diviziono „Newport“ klubu arba penkto, žemiausio profesionalaus diviziono „Easteleigh“ futbolininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)