„Manau, kad tai yra galutinis atsisveikinimas“, – dar stovėdamas ant Baku stadiono vejos „BT Sports“ sakė karjeros piką pasiekęs 28-erių futbolininkas.

Europos lygos finale jo atstovaujama „Chelsea“ komanda 4:1 (0:0) nugalėjo Londono „Arsenal“, o E. Hazardas buvo ryškiausias šių rungtynių žaidėjas – pelnė 2 įvarčius ir atliko rezultatyvų perdavimą.

„Per keletą dienų apsispręsiu, kas vyks toliau. Dabar mano galvoje visos mintys sukosi apie šio finalo laimėjimą. Anksčiau mano svajonė buvo žaisti Anglijos „Premier“ lygoje. Aš ją įgyvendinau ir atstovavau vienam iš didžiųjų klubų. Dabar atėjo laikas naujam iššūkiui“, – teigė jis.

Ispanijos žiniasklaida beveik neabejoja, kad kita E. Hazardo karjeros stotele taps Madrido „Real“ klubas, desperatiškai ieškantis kuo pasistirpinti po visišku fiasko tapusio 2018-2019 m. sezono.

Londono klubui atakuojantis saugas E. Hazardas atstovavo nuo 2012-ųjų. Komandos marškinėlius belgas vilkėjo per 245 rungtynes, pelnė 85 įvarčius.

Šis sezonas „Premier“ lygoje jam buvo vienas iš rezultatyviausių. Kaip ir prieš dvejus metus, 2018-2019 m. pirmenybėse belgas pelnė 16 įvarčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)