Ispanijos pirmenybėse suspindėjusi „Barcelona“ išvykoje 4:1 įrodė pranašumą prieš „Valencia“ vienuolikę ir įsitvirtino ketvirtoje turnyrinės lentelės vietoje.

Kartą pasižymėjo Frenkie de Jongas, o net tris įvarčius pelnė klubo naujokas Pierre'as Emerickas-Aubameyangas. Paskutinysis įvartis puolėjui buvo įskaitytas jau po mačo, iš pradžių jis buvo įskaitytas Pedri.

Anglijos „Premier“ lygoje „Manchester United“ svečiuose 4:2 palaužė „Leeds United“ pasipriešinimą bei taip pat sutvirtino pozicijas kovoje dėl ketvirtosios vietos.

Harry Maguire'o ir Bruno Fernandeso įvarčiai išvedė svečius į priekį, bet Rodrido ir Raphina rezultatą lygino. Vis dėlto galiausiai pergalę išplėšė Fredo ir Anthony Elanga tikslūs smūgiai.

Tuo metu „Bundeslygos“ lyderiai Miuncheno „Bayern“ namie 4:1 nugalėjo „Greuther Furth“ ekipą. Bavarai praleido pirmieji, bet antrajame kėlinyje įvarčiais atsakė Robertas Lewandowskis ir Ericas Maximas Choupo-Motingas.

Varžovus triuškino ir „Bayern“ persekiotojai: Dortmundo „Borussia“ 6:0 sutalžė Monchengladbacho „Borussia“ klubą, o „Leipzig“ 6:1 pasivaikščiojo su Berlyno „Hertha“. Vis dėlto bavarai nuo Dortmundo ekipos yra atitrūkę 6 taškais, o nuo Leverkuzeno – net 14.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją