Pasak daugumos futbolo specialistų, itin blankiai šį sezoną žaidžianti „Manchester United“ ekipa neturi jokių šansų eliminuoti fantastiškai rungtyniaujantį „Bayern“ klubą, kuris neseniai užsitikrino „Bundeslygos“ čempiono titulą. Vokietijos ekipa Čempionų lygoje svečių aikštėse laimėjo septynis pastaruosius mačus.

Puikaus reginio laukiama Ispanijos klubų akistatoje. Sezono išsišokėlis „Atletico“ sensacingai užima pirmą vietą Ispanijos lygoje. „Barcelona“ komanda tris kartus šį sezoną kovėsi su „Atletico“ klubu ir visose rungtynėse buvo užfiksuotos lygiosios.

Tiesa, Ispanijos supertaurę dėl įmušto įvarčio svečiuose iškovojo „Barcelona“ – mačas Madride baigėsi 1:1, o Barselonoje – 0:0. Ispanijos lygos dvikovoje ekipos irgi įvarčių nepelnė. „Atletico“ gretose puikiai žaidžia Diego Costa. Jis Ispanijos čempionate jau įmušė 25 įvarčius ir tik trimis atsilieka nuo Cristiano Ronaldo. Čempionų lygoje D. Costa varžovų vartininkus nuginklavo 7 kartus.

„Saint-Germain“ ir „Chelsea“ klubai – labiausiai nenuspėjama pora. Daugelis futbolo ekspertų mano, jog klubų galimybės žengti toliau yra vienodos. Beje, kai Jose Mourinho 2004 metais pradėjo treniruoti „Chelsea“ futbolininkus, pirmas rungtynes Čempionų lygoje jie žaidė kaip tik su „Saint-Germain“ ekipa. Tada grupės turnyro mače Paryžiuje „Chelsea“ triumfavo 3:0. J. Mourinho yra treniravęs „Saint-Germain“ superžvaigždę Zlataną Ibrahimovičių Milano „Inter“ komandoje.

„Real“ klubas bandys atkeršyti „Borussia“ ekipai už skausmingą pralaimėjimą praėjusio Čempionų lygos sezono pusfinalyje. Tada Vokietijos klubas namie laimėjo 4:1, o svečiuose nusileido varžovams 0:2. Šiemet „Real“ komanda atrodo galingiau už „Borussia“ futbolininkus, todėl yra šios poros favoritė.

Transliacijų tvarkaraštis:

Antradienis, balandžio 1 d.

21.35 val. „Manchester United“ – „Bayern“ („Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai);
21.35 val. „Barcelona“ – „Atletico“ (TV6, tiesiogiai);
23.45 val. „Barcelona“ – „Atletico“ („Viasat Sport Baltic“; vaizdo įrašas).

Trečiadienis, balandžio 2 d.

21.35 val. „Saint-Germain“ – „Chelsea“ („Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai);
21.35 val. „Real“ – „Borussia“ (TV6; tiesiogiai);
23.45 val. „Real“ – „Borussia“ („Viasat Sport Baltic“; vaizdo įrašas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)