Vienas pajėgiausių danų žaidėjų sukirto rankomis su Anglijos „Premier“ lygoje 14-ą vietą užimančia „Brentford“ ekipa. Kontraktas galios iki šio sezono pabaigos.

„Jis nesitreniravo su komanda daugiau nei pusmetį, bet daug dirbo individualiai. Pasinaudojome puikia proga pasikviesti pasaulinės klasės žaidėją“, – naujoku džiaugėsi „Brentford“ vairininkas Thomasas Frankas.

Pavojus Ch. Erikseno gyvybei buvo kilęs praėjusį birželį per pirmąsias Danijos rungtynes Europos čempionate su suomiais. Žaidėjas sukniubo ant vejos ir keliolika minučių buvo gaivinamas aikštėje, stebint nuščiuvusioms Kopenhagos „Parken“ stadiono tribūnoms ir milijonams televizijos žiūrovų.

Vėliau Ch. Eriksenui buvo implantuotas širdies kardioverteris defibriliatorius. Pagal Italijos futbolo lygos reglamentą, po tokios operacijos jis nebegalėjo tęsti karjeros Milano „Inter“ gretose, kurias oficialiai paliko praėjusį gruodį.

Prieš tai standartinių padėčių specialistas atstovavo Londono „Tottenham Hotspur“ (Anglija) ir Amsterdamo „Ajax“ (Nyderlandai) klubams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)