Legendiniame „Maracana“ stadione vykusiose finalo rungtynėse brazilai 3:1 nugalėjo Peru futbolininkus.

Namuose žaidę Tite auklėtiniai nuo pirmųjų minučių kontroliavo žaidimą, o ši kontrolė įvarčiu pavirto 15-ąją minutę, kai pasižymėjo Evertonas.

44-ąją minutę rezultatą išlygino Paolo Guerrero realizuotas 11 metrų baudinys, bet prieš pat pertrauką brazilų persvarą atstatė Gabrielis Jesusas.


Pirmajame kėlinyje geltoną kortelę užsidirbęs antrojo įvarčio autorius 70-ąją minutę buvo priverstas palikti aikštę – prieš save jis išvydo antrą geltoną kortelę.

Pavojingai žaidęs ir raudona kortele nubaustas G. Jesusas ilgai protestavo ir nesutiko su teisėjų sprendimu, o galiausiai palikęs aikštę apsipylė ašaromis.


Nors ir liko mažumoje, Brazilijos rinktinė ne tik nepaleido pergalės, bet dar ir padidino pranašumą. 90-ąją minutę paskutinę vinį į Peru karstą nuo 11 metrų atžymos dūrė Richarlisonas.

Brazilai laimėjo „Copa America“ trofėjų devintą kartą istorijoje.

Brazilijos ir Peru rungtynės
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)