„Ekrano“ ekipos strategas Valdas Dambrauskas po pralaimėto mačo tvirtino, kad žvelgiant į abejas rungtynes panevėžiečiai nusipelnė daugiau, tačiau treneris pripažino, jog toks yra futbolas.

„Žinoma, jei būtume pasiekę kitokį rezultatą pirmose rungtynėse, kitaip būtume žaidę ir čia. Dabar atvykome žinodami, kad mums reikia ne tik laimėti, bet tą padaryti ir atitinkamu rezultatu. Manau, kad pirmos 25-30 minučių klostėsi pagal mūsų planą“, - mintimis dalijosi FKE strategas.

„Kai rezultatas buvo 1:1 ir iki rungtynių pabaigos liko apie 20 minučių, manau, kad daugiau šansų turėjome mes, nes islandai labiau atsitraukė į gynybą. Visi žinojo, kad mums mirtinai reikia antro įvarčio. Manau, kad tiek mes, tiek visa Lietuva tikėjosi, kad mes iškopsime į kitą etapą. Bet to padaryti šiemet jau nepavyks“, - kalbėjo V. Dambrauskas.

„Mes žinojome, kad FH yra gera komanda, žaidžianti stiprioje lygoje ir turinti pajėgius atakuojančius žaidėjus. Telieka pasveikinti varžovų komandą ir palinkėti sėkmės kitame etape“, - spaudos konferencijoje pasakojo FKE treneris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)