„Ekrano“ vyriausias treneris treneris Valdas Urbonas sakė, kad jo auklėtiniai yra susikaupę.

„Oras karštas, bet tai ne naujiena. Apskritai, sąlygos labai geros, veja puiki. Nematau išskirtinių dalykų, kurie mums būtų nepalankūs. Svarbiausios kiekvienos ateinančios varžybos. Šį sezoną turėjome jau pakankamai svarbių rungtynių, komanda yra patyrusi ir nėra taip, jog žaidėjai ypatingai kažkaip reaguotų į ketvirtadienio mačą.

Vyrai ruošiasi, atvažiavo rimtai susikaupę ir kažkokios išskirtinės, kaustančios įtampos nėra. Svarbiausia, maksimaliai koncentruotai sužaisti šias rungtynes. Aš manau, esame stipriausios sudėties, kokią tik šiai dienai galime turėti. Šiek tiek Ignas Dedura per treniruotę susižalojo, tačiau viliuosi, jog jis galės rungtyniauti visa jėga ir būsime optimalios sudėties“, kalbėjo panevėžiečių strategas.

„Ekrano“ saugas Marko Andželkovičius, praleidęs pirmą mačą dėl diskvalifikacijos už raudoną kortelę, teigia, jog favoritu galima laikyti namų komandą, tačiau bus panevėžiečiai gerai pasiruošę ir sieks palankaus rezultato.

„Ketvirtadienį - labai svarbus mačas, sezono rungtynės. Stadiono veja yra puiki, oras taip pat geras. Manau, būsime gerai pasiruošę reprezentuoti Lietuvos futbolą. Svarbu susikoncentruoti visas 90 minučių, atiduoti maksimaliai visas jėgas ir bus matyti, kokį rezultatą pasieksime. Svarbi detalė ta, jog mes turime nedidelį pranašumą pasiekę pergalę namų rungtynėse. Reikia siekti kuo geresnio mums rezultato.

Galbūt rungtynių favoritas yra „Hapoel“ klubas, juk jis žaidžia namuose. Apskritai, žvelgiant į Izraelio komandos rezultatus, sausai vertinant, jie yra pranašesni. Tačiau pirmas mačas parodė, jog galime pasiekti gerą rezultatą. Čia bus jiems palanki atmosfera, pilnas stadionas, tad dėl to galbūt jie yra favoritai atsakomajame mače.

Mes koncentruosimės į gynybą, svarbu nepraleisti įvarčio pirmoje rungtynių pusėje. Be to, stengsimės kontratakuoti, išnaudoti standartines situacijas, ieškosime šansų prie jų vartų“, teigė M.Andželkovičius.

„Ekrano“ saugas Aurimas Vertelis pabrėžė, kad reikia kovoti ir siekti patekti į kitą etapą.

„Vienareikšmiškai galima sakyti, jog jie dvikovos favoritai. Čia jiems palankus klimatas, turės daug sirgalių. Oras nėra tipiškas, truputį per karšta. Vakare nors nėra saulės, tačiau labai tvanku, išeikvojama daug skysčių.

Prarastas šansas su (Barysavo) BATE klubu, dabar nėra kaip dar labiau motyvuoti komandą. 1:0 po pirmų rungtynių, todėl reikia tik eiti į aikštę ir kovoti bei siekti galutinio tikslo - išėjimo į kitą etapą. Jie bandys pelnyti kuo greitesnį įvartį, palaikomi savų sirgalių, skubės atakuoti, nes jiems reikia pasižymėti ne vieną kartą. Na, o mums svarbu apsiginti ir vėliau ieškoti priekyje galimybių. Lydmi Fortūnos bandysime įmušti įvartį“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją