13-ą minutę „Ekraną“ į priekį smūgiu galva išvedė Arsenijus Buinickis, tačiau puikiu smūgiu iš toli 39-ą minutę rumunai rezultatą išlygino - 1:1.

Prieš pat rungtynių pertrauką „Universitatea Cluj“ ekipa išsiveržė į priekį 1:2. Kamuolį į „Ekrano“ vartus galva rumunai nukreipė po kampinio.

Pirmoje rungtynių pusėje komandos aršiai kovėsi, netrūko pražangų. Parodytos net penkios geltonos kortelės, o iš viso šiame mače žaidėjai „užsidirbo“ net devynis įspėjimus, keturi jų buvo skirti „Ekrano“ futbolininkams.

51-ą minutę už paskutinės vilties pražangą rumunams buvo parodyta raudona kortelė, tačiau varžovai pašalintą žaidėją pakeitė nauju ir komandos toliau žaidė lygiomis sudėtimis.

Antro kėlinio pradžioje gerokai aktyvesni buvo ekraniečiai, kurie stengėsi išlyginti rezultatą. 55-ą minutę krito įvartis į rumunų vartus, tačiau šoninis teisėjas užfiksavo nuošalę ir įvarčio neįskaitė, o netrukus „Universitatea“ klubas atsakė rezultatyvia ataka ir rezultatas tapo 1:3 rumunų naudai.

Iki pat rungtynių pabaigos daugiau kamuolį kontroliavo „Ekranas“ bei turėjo keletą progų, bet jų išnaudoti nepavyko ir rungtynės baigėsi varžovų pergale 1:3.

„FK Ekranas“: T. Kauneckas, V. Slavickas, E. Girdvainis, G. Tomkevičius, R. Pilotas, A. Kučys, D. Petrauskas, I. Kozlovas, E. Varnas, U. Umeh, A. Buinickis. Antrajame kėlinyje aikštėje pasirodė V. Kavaliauskas, A. Ribokas, T. Markevičius, D. Norvilas, R. Stanulevičius ir A. Vertelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)