Universalumu pasižymintis 26-erių metų futbolininkas nuo 2011-ųjų metų rungtyniavo Makedonijos aukščiausiosios lygos „Bregalnica Štip“ klube. Šį mėnesį pasibaigusiame čempionate serbo atstovaujama ekipa užėmė 6-ąją vietą, o M. Vučetičius abu šioje komandoje praleistus sezonus buvo tvirtas startinės sudėties žaidėjas, per 59 rungtynes įmušęs 6 įvarčius.

Prieš persikeldamas į Makedoniją, saugas dvejus metus žaidė „Indjija“ klube, kuriame rungtyniavo kartu su buvusiu ekraniečiu Marko Andjelkovičiumi. Su šia komanda serbas per dvejus metus iškopė į aukščiausiąją Serbijos lygą ir per 38-erias rungtynes pelnė 5 įvarčius.

„Ekrano“ gerbėjai jau turėjo progą pamatyti rungtyniaujantį komandos naujoką. Birželio pradžioje į peržiūrą atvykęs M. Vučetičius žaidė visas 90 minučių draugiškose rungtynėse su „Daugava“ ir išsiskyrė solidžiu žaidimu.

FK „Ekranas“ sporto direktorius Deimantas Bička neslepia, jog su šiuo futbolininku sieja dideles viltis: „Kai komandą paliko Marko Andjelkovičius, ieškojome tokio žaidėjo, kuris galėtų jam prilygti. Tikimės, kad M. Vučetičius taps vienu komandos lyderių ir sugebės tinkamai pakeisti M. Andjelkovičių“, - taip apie komandos naujoką kalbėjo D. Bička.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)