Prie visų trijų įvarčių betarpiškai prisidėjo „Liverpool“ atakų lyderis Mohamedas Salah. 29 metų futbolininkas iš Egipto rezultatyviai asistavo Diogo Jota ir Roberto Firmino įvarčiams, o 74 min. pats puikiu smūgiu pelnė trečią rungtynių įvartį.

Beje, tai buvo jau penktas kartas iš eilės, kai M. Sallah pasižymėjo pirmose Anglijos čempionato rungtynėse. Tokiu būdu nuo 2017 m. „Liverpool“ ekipoje žaidžiantis egiptietis tapo pirmuoju „Premier“ lygos futbolininku, pasiekusiu tokį rezultatą.


„Liverpool“ gerbėjai pirmose 2021-2022 m. Anglijos čempionato rungtynėse ne tik džiaugėsi įvarčiais ir pergale, bet ir po 10 mėnesių pertraukos aikštėje išvydo pagrindinį komandos vidurio gynėją Virgilą van Dijką. 30-metis futbolininkas iš Olandijos beveik visą praėjusį sezono praleido dėl kryžminių raiščių traumos.


Sekmadienį pirmąsias rungtynes žais ir čempionų titulą ginanti „Manchester City“ ekipa. Josepo Guardiolos auklėtiniai svečiuose susitiks su Londono „Tottenham Hotspur“ komanda.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)