Retai pralaimintys džiugiečiai yra aštrūs atakuojant – prie to prisideda 20-metis Motiejus Burba. Būtent šis atakuojantis futbolininkas, suskaičiavus žurnalistų įvertinimus, buvo pripažintas geriausiu liepos mėnesio jaunuoju žaidėju.

Liepos mėnesį Vilniaus „Žalgiriui“ priklausantis futbolininkas sužaidė penkerias rungtynes, per kurias pelnė įvartį – tai buvo pergalingas smūgis į Gargždų „Bangos“ vartus.

Iš viso šiemet M. Burba per 27 dvikovas pasižymėjo 2 kartus bei atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

„Liepa buvo pakankamai dosni mūsų komandai, pavyko iškovoti nemažai taškų. Tačiau visi komandoje suprantame, kad jų galėjo būti ir daugiau. Smagu buvo pasižymėti per šį mėnesį, bet aš iš savęs visada reikalauju maksimumo ir tikiu, kad sunkus darbas duoda rezultatus.

Gal pagaliau fortūna atėjo ir pas mus? Manau, daugelis pasakytų, kad žaidžiame gerą futbolą, kontroliuojame kamuolį, bet vis kažko pritrūkdavo. Komandoje pasikeitė keli žaidėjai, labai daug dirbame treniruočių metu, analizuojame priešininkus, tad gal taip ir prisišaukėme sėkmę.

Norėtumėme sezoną užbaigti kuo aukštesnėje lentelės vietoje ir minimum žaisti taurės finale“, – teigė „Džiugo“ žaidėjas.

Kovo mėnesį geriausiu jaunuoju žaidėju buvo pripažintas kitas „Džiugo“ atstovas Juozas Lubas, balandį – Vilniaus „Riterių“ puolėjas Ebuka Onah, gegužę – Alytaus DFK „Dainava“ saugas Aaronas Olugbogi, birželį – „Panevėžio“ saugas Matijus Remeikis.



Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją