Sužaidus beveik trečdalį pirmojo kėlinio laiko Christianas Bella iš gana aštraus kampo smūgiavo į artimąjį viršutinį vartų kampą, tačiau Lukas Paukštė sužaidė užtikrintai. Praėjus kelioms minutėms sekė šiauliečių atsakas – Domantas Šimkus atakavo iš toli, kamuolys skriejo virš vartų.

18-ąją minutę Eridanas Bagužas nepagailėjo perdavimo Dominykui Kubilinskui, pastarasis, nors ir trukdomas varžovų, atliko pavojingą bandymą, savo ekipą dar sykį gelbėti turėjo L. Paukštė.

Po Dejano Trajkovskio perdavimo 54-ąją minutę galėjo pasižymėti D. Kubilinskas, jo galva atliktas šūvis tikslo nepasiekė. Kitame epizode Lukas Ankudinovas atliko bandymą iš kiek toliau, tačiau kamuolį sugavo varžovų vartų sargas.

Tiksint 57-ajai minutei baudos aikštelėje prasižengė Jevgenas Jefremovas, prie 11 metrų atžymos stojęs komandos kapitonas L. Ankudinovas neklydo bei išsiskyrė įvarčiu.

66-ąją minutę savo komandos likimą dar labiau apsunkino Nauris Petkevičius, kuris užsidirbo raudoną kortelę bei savo ekipą paliko žaisti mažumoje.

„Džiugas“ rezultatą padvigubino 79-ąją minutę, kai po puikaus Džiugo Aleksos perdavimo į baudos aikštelę įkirtęs Ch. Bella išsiskyrė taikliu smūgiu. Tiksint paskutinei pridėto laiko minutei rezultatą šiauliečiai sušvelnino – taikliu bandymu galva išsiskyrė Davis Ikauniekas.

Visomis išgalėmis bandydamas apginti savo vartus galva į virpstą trenkėsi ir sąmonę prarado šeimininkų vartininkas Marius Paukštė. Į aikštę atskubėjo medikai, o teisėjas iškart paskelbė mačo pabaigą.

Lrt.lt žiniomis, M. Paukštė vėliau atsigavo ir jam, atrodo, viskas yra gerai.

Po pergalės 8-ajame ture „Džiugas“ vėl pakilo į 2-ąją turnyro lentelės poziciją bei savo kraityje turi 15 taškų, tuo tarpu Saulės miesto atstovai su 7 taškais rikiuojasi septinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją