Pergalę svečiams išplėšė portugalo Pereira Nuno įvartis, saugas pasižymėjo 37-ą minutę.

Tačiau dvikovos pabaigoje „Džiugo“ trenerių štabas suklydo atlikdamas keitimus.

Remiantis lygos nuostatais (17.5.1), žaidėjų keitimo atveju turi būti užtikrinama, kad po keitimo aikštėje komandos sudėtyje žaistų bent trys (3) Lietuvos Respublikos piliečiai.

88-ą minutę Motiejų Burbą pakeitė juodkalnietis Andrija Krivokapičius ir svečių sudėtyje buvo likę tik 2 lietuviai – Adomas Mika ir Tomas Rapalavičius.

Tikėtina, kad šį faktą pastebėjo „Džiugo“ strategai ir 90-ą minutę vietoj puolėjo portugalo Aldairo aikštėje pasirodė saugas Martynas Vasiliauskas.

Sportas.lt skelbia, jog „Šiauliai“, pamatę telšiškių klaidą, po rungtynių teisėjus bei LFTA įspėjo, kad rašys protestą. Tam jie turi 24 valandas.

Rungtynių vaizdo įrašas:

Kitose vakaro rungtynėse Dovydo Lastausko treniruojama Marijampolės „Sūduva“ namuose 1:0 (0:0) įveikė šiemet dar neįveiktą Gargždų „Bangą“.

Pirmame kėlinyje abi komandos rungtyniavo atsargiai – nebuvo užfiksuota nė vieno pavojingo epizodo. Dėl traumos mačo nebaigė „Bangos“ legionierius iš Portugalijos Goncalo Vieira.

Po pertraukos šeimininkai žaidė pranašiau ir pasiekė savo tikslą. Standartinės padėties metu 59-ąją minutę Oleksijus Zbunis pasiuntė kamuolį į baudos aikštelę, kuris nieko nepalietė ir suspurdėjo vartų tinkle.

Kiek vėliau žaidimą pagyvinusio Oyinlola Kayode spirtą kamuolį atmušė Ričardas Šveikauskas, svečiai atsakė tik Roberto Vėževičiaus smūgiu į vartų plotą.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją