Svečiai į priekį išsiveržė 12 dvikovos minutę – po Simono Pauliaus perdavimo pasižymėjo į baudos aikštelę laiku įkirtęs Danielis Romanovskis. Jau po kelių momentų Nuno Pereira atsakė smūgiu pažeme, tačiau Lukas Paukštė kamuolį nukreipė už aikštės ribų.

„Šiauliai“ rezultatą padvigubino 24-ąją minutę, kai kamuolį vartų link pasiuntė D. Romanovskis, o koją kyštelėjęs Oleksijus Ščebetunas nuginklavo varžovų vartininką. Abi komandos kėlė ne vieną kampinį, po vieno iš jų pavojingai smūgiavo O. Ščebetunas, vėliau Aldairas Ferreira atliko pavojingą bandymą iš tolimos distancijos.

Vis dėlto tiksint paskutinei pirmojo kėlinio minutei „Džiugas“ atsilikimą sumažino, kai po tolimo Luko Ankudinovo perdavimo pasižymėjo į baudos aikštelę įsiveržęs Vinicius Ribeiro.

Antrosios mačo pusės pradžia sėkminga tapo Saulės miesto atstovams – po standartinės situacijos antrame aukšte sėkmingai sužaidęs Rimvydas Sadauskas buvo taiklus.

Sužaidus beveik valandą telšiškiai kėlė itin pavojingą kampinį, kurio metu į vartus galva smūgiavo S. Kuliničius, jo smūgiuotą kamuolį šiauliečiai išsmūgiavo nuo vartų linijos. Visgi, rezultatą po pakelto kampinio sušvelnino Davidas Maicomas, o 68-ąją minutę Nuno Pereira atliko pavojingą baudos smūgį, savo ekipą nuo dar vieno praleisto įvarčio išgelbėjo komandos vartų sargas.

Rankų nenuleidę Joao Prateso auklėtiniai rezultatą sugebėjo išlyginti, kai po V. Ribeiro perdavimo su Egidijaus Vaitkūno gynyba susidorojęs D. Ankudinovas kamuolį nukreipė į vartų tinklą.

87-ąją minutę D. Ankudinovas galėjo pelnyti dublį, tačiau prieš vartus iššokęs futbolininkas buvo kiek netikslus, po kelių momentų savosios galimybės neišnaudojo į greitą ataką pasileidęs Jevgenas Jefremovas.

Po 35-ojo turo „Džiugas“ su 24 taškais rikiuojasi devintas, savo ruožtu „Šiauliai“ savo sąskaitoje turi 59 taškus bei žengia 3-ioje „Optibet A lygos“ pozicijoje.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)