2010 metų geriausias Lietuvos futbolininkas pradėjo antrą sezoną aukščiausioje Lenkijos lygoje.

Po trijų turų jo atstovaujama komanda iškovojo vieną pergalę, vieną susitikimą baigė lygiosiomis ir vieną pralaimėjo. D. Šernas su „Zagłębie“ ekipa rikiuojasi 13-oje Lenkijos lygos turnyro lentelės pozicijoje.

- Darvydai, ko tikitės iš šio sezono Lenkijoje?

- Komandai iškelti dideli tikslai. Tikiuosi komandai padėti sezoną baigti aukštesnėje pozicijoje nei pernai. Sezono pradžia visai gera, sužaidėme dvejas neblogas rungtynes, o ir visas sezonas dar prieš akis. O asmeniniai tikslai - įmušti daugiau įvarčių.

- Kurioje pozicijoje penktadienį pradėsite rungtynes? Puolėjo ar saugo?

- Kol kas dar niekas nėra aišku. Komandoje 25 žaidėjai, treneris dar nėra apsisprendęs, kokia vienuolike pradėsime rungtynes. Taip pat esu pasiruošęs keisti poziciją priklausomai nuo rungtynių eigos.

- Ar nenukentėjo komandos atmosfera dėl skandalo į kurį įsivėlė federacijos prezidentas Julius Kvedaras?

- Rūbinėje bandome apie tai nekalbėti iš viso. Koncentruojamės tik į futbolą ir galvojame apie penktadienio rungtynes. Galvojame apie futbolą, o ne teismo procesus.

- Kaip ruošiatės rungtynėms su Slovakija?

- Savaime aišku analizuojame varžovus. Peržiūrėjome 21-erių rungtynių vaizdo medžiagą, treneris sprendžia, kokią taktiką naudosime.

- Ar žaidėjai apsiprato su nauju treneriu?

Be abejonės. Buvo penkerios rungtynės ir spėjome apsiprasti. Negali būti jokios kalbos apie nesusipratimus. Turi eiti į aikštę ir laimėti.

- „Dzūkų tankai“ (Alytaus „Dainavos“ ultros - DELFI) prašė jūsų paklausti. Užbėgant daug metų į priekį, ar grįšite į „Dainavą“ baigti karjeros?

- „Dainava“ labai geras klubas, kuriame aš užaugau. Tačiau dabar esu, kur esu ir tiek į priekį nežiūriu.

Po pokalbio prie futbolininko nusifotografuoti priėjo rinktinės gerbėjai ir šiems paklausus, kiek D. Šernas penktadienį pelnys įvarčių, šis atskleidė, kad du. Ar Darvydas išpildys savo pažadą Lietuvos futbolo gerbėjai galės pamatyti jau penktadienį LFF stadione. Rungtynių pradžia 21 val. 15 min.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)