Majamyje vykusiose Argentinos ir Hondūro rungtynėse du įvarčius nugalėtojams pelnė Lionelis Messi.

35-erių futbolininkas 45+2 min. pasižymėjo tiksliu smūgiu nuo 11 metrų žymos, o 69 min. elegantiškai permetęs kamuolį per varžovų vartininką padėjo paskutinį tašką šioje dvikovoje.

Pirmą įvartį nugalėtojams 16 min. pelnė Lautaro Martínezas.

39 min. aikštėje kilo nemenka sumaištis, kai Hondūro žaidėjas grėsmingai įsirėžė į L. Messį ir be ceremonijų patiesė Argentinos rinktinės kapitoną ant žaliosios vejos. Argentiniečių džiaugsmui jų ekipos lyderis išvengė rimtesnių sužeidimų, o jo skriaudikas atsipirko geltona kortele.

Tuo metu Brazilijos rinktinė Prancūzijoje, Le Havro mieste be didesnių sunkumų susitvarkė su Ganos ekipa. Jau 9 min. Marquinhosas pelnė pirmą įvartį, o 28 ir 40 minutėmis du tikslius smūgius pridėjo Richarlisonas. Beje, pastarajam pasižymėti padėjo abu perdavimus atlikęs Neymaras.

Brazilijos rinktinė laimėjo šeštą kartą iš eilės, o serija be pralaimėjimų siekia 14 rungtynių. Savo ruožtu, Argentina šventė trečią pergalę iš eilės, o jos nepralaimėtų rungtynių serija pasiekė 34 dvikovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją