Virusas Vakarų Afrikoje jau nusinešė daugiau nei 8000 gyvybių ir yra didžiausias istorijoje.

Nors Maroke dar neužregistruota šios ligos atvejų, šalies valdžia praėjusią savaitę paprašė Nacijų taurę perkelti į vėlesnę datą, baimindamasi, jog turnyras gali tapti pandemijos pradžia.

Kadangi Afrikos futbolo konfederacija (CAF) kol kas tokią galimybę atmeta, vis labiau neaiški tampa taurės vieta.

PAR futbolo vadovai tikisi, jog artimiausiu metu CAF perimti turnyro organizavimą pasiūlys jiems. Šalies federacijos atstovas spaudai Dominicas Chimhavi patvirtino, kad 2010-ųjų pasaulio čempionato rengėjai gali priimti ir artėjančią Nacijų taurę.

Tuo tarpu Ganos sporto ministras Mahama Ayariga atskleidė, kad CAF taip pat svarsto ir jo šalies kandidatūrą. Vakarų Afrikos valstybės šansai sustiprėja, nes Pietų Afrikos Respublika turnyrą organizavo pernai. Vis dėlto, Gana yra labiausiai nuo Ebolos kenčiančiame regione.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją