Iš Marijampolės „Sūduvos" į Kauną keliasi 22-ejų metų gynėjas Tomas Snapkauskas. Iš užsienio klubų į Lietuvą grįžta 21-erių metų saugas Mantvydas Eiza, praėjusį sezoną žaidęs Nikosijos „Olympiakos“ ekipoje (Kipras), o prieš tai keturis sezonus praleidęs Tauragės „Taure“.

Iš Izraelio Haifos „Maccabi“ klubo atvyksta 21-erių metų saugas Martynas Dapkus, o komandos vartus gins 23-ejų metų vartininkas Giedrius Klevinskas, į Kauną atvykstantis iš Krakeroy IL (Norvegija) komandos.

Stumbrą papildys ir pernai Trakų „Trakuose“ registruotas, bet nei vienerių rungtynių nesužaidęs vartininkas rusas Aleksandras Sikorskis.

Kaip teigia Kauno komandos sporto direktorius Giedrius Klevinskas, komandos komplektacija artėjančiam sezonui šių žaidėjų įsigijimu dar nesibaigia.

Tuo tarpu dabartine sudėtimi žaidžiantį „Stumbrą“ kauniečiai galės pamatyti jau šį šeštadienį (sausio 31 d.), kuomet Nacionalinės futbolo akademijos stadione jis priims sėkmingai praėjusį sezoną „A lygoje“ debiutavusius „Trakus". Mačo pradžia - 14 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)