Šanchajaus „Šenhua“ ekipos puolėjas sudėjo parašus ant 600 tūkstančių eurų vertės nuomos sutarties, kurią pasibaigus sezonui bus galima pratęsti dar metams.

Į Turiną buvęs Prancūzijos nacionalinės rinktinės žaidėjas atvyko dar praėjusią savaitę ir sėkmingai perėjęs medicininę patikrą treniruojasi su visa komanda.

Kinijos klubo gretas N. Anelka papildė praėjusių metų sausį kartu su buvusiu bendraklubiu Didier Drogba, tačiau, pasak pranešimų, nesijautė patenkintas „Šenchua“ gretose ir nusprendė sugrįžti į Europą.

Praėjusią savaitę „Juventus“ oficialiai pranešė pasirašęs kontraktą su kitu puolėju - Bilbao „Athletic“ klube rungtyniaujančiu Fernando Llorente, kuris prie komandos prisijungs ateinančią vasarą, kuomet baigs galioti sutartis su baskų klubu.

D. Beckhamas žais PSG ekipoje

37-erių metų anglas Davidas Beckhamas grįžta į Europą - patyręs saugas yra pakeliui į Prancūziją, kur jam atliko atlikti formalumus ir padėti parašą ant sutarties su „Ligue 1“ lyderiu PSG klubu.

Pranešama, kad ketvirtadienį D. Beckhamas turėtų surengti specialią spaudos konferenciją.

Po to, kai gruodį paliko Los Andželo „Galaxy“ ekipą, D. Beckhamas treniravosi su Londono „Arsenal“ komanda.

Susidomėjimą buvusiu Anglijos rinktinės kapitonu reiškė net 12 skirtingų klubų, tačiau jis pasirinko PSG.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)