Pasak futbolo superžurnalisto Fabricio Romano, 33 metų anglas sutiko su sąlygomis persikelti į „Al Ettifaq“ klubą. Oficialiūs duomenys dėl kontrakto vertės ir trukmės nėra žinomi, o perėjimo dar nepatvirtino Liverpulio klubas.

Saudo Arabijos klubo planas buvo įsigyti „Liverpool“ kapitoną nemokamu perėjimu, tačiau Anglijos klubas su tokiomis sąlygomis jokiu būdu nesutiks. Prieš tai minėtas žurnalistas „Twitter“ platformoje skelbė, jog „Liverpool“ už savo veteraną nori gauti mažiausiai 10 mln. svarų sterlingų.

Tiesa, pats J. Hendersonas jau informavo klubo vadovybę ir trenerį Jurgeną Kloppą apie savo ateities planus, kuriems klubas priekaištų neturėjo.

Klubo legenda tapęs J. Hendersonas „Liverpool“ gretose sužaidė 492 rungtynes, įmušė 33 įvarčius ir atliko 61 rezultatyvų perdavimą.

Anksčiau „Liverpool“ dėl Saudo Arbaijos pinigų paliko dar vienas sirgalių numylėtinis, brazilas Roberto Firmino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją