„Tikimasi, kad 45-erių treneris iš Lietuvos artimiausiomis valandomis susitiks su „OFI Crete“ generaliniu direktoriumi Minu Lysandrosu, jog parašais įtvirtintų abiejų pusių susitarimą.

Pirmą kartą Valdas Dambrauskas su klubu susipažins pirmadienį vakare, kuomet gyvai galės stebėti OFI rungtynes prieš „Lamia“, – teigiama straipsnyje.

Skelbiama, kad naujajam OFI strategui talkins M. Skinderis.

Kretos klubas spalio 21-ą išsiskyrė su vyr. treneriu Nikos Nioplias, jam vadovaujant OFI ekipa Graikijos lygoje per 8-erias rungtynes sukrapštė tik 5-is taškus: pasiekė vieną pergalę ir dukart sužaidė lygiosiomis.

1925-aisiais įkurtas Kretos klubas praėjusiame sezone finišavo 8-oje vietoje. OFI sąskaitoje – vienas titulas, dar 1987-aisiais iškovota Graikijos taurė. Graikijos lygoje geriausias klubo pasiekimas – 1986 metais užimta antra vieta.

Praėjusią savaitę V. Dambrausko pavardė buvo linksniuojama tarp galimų naujų FC „Middlesbrough“ strategų.

Visgi, „Championship“ pirmenybėse rungtyniaujantis klubas pirmadienį pranešė apie naują strategą – komandai vadovaus buvęs „Man United“ ir Anglijos rinktinės saugas Michaelis Carrickas.

Standings provided by Sofascore



Rugsėjį V. Dambrauskas neteko darbo Splito „Hajduk“ klube, kuriame darbavosi nuo 2021 metų lapkričio.

Prieš etapą Splite lietuvis kartu su M. Skinderiu darbavosi Bulgarijos flagmane – Razgrado „Ludogorec“ klube (2021 m. sausis – 2021 m. rugsėjis), į kurį atvyko iš „Goricos“ ekipos (Kroatija, 2020-2021).

Tarptautinę karjerą V. Dambrauskas pradėjo Rygos RFS klube (2017-2020), prieš tai futbolo specialistas vadovavo Vilniaus „Žalgiriui“ (2014-2017) ir patirtį kaupė Panevėžio „Ekrane“ (2011-2014).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją