„Omonia“ paskelbė sudariusi sutartį su V. Dambrausku, kuri galios iki 2026 metų gegužės.

Šalies sostinės klubas pasirinko netradicinį variantą – kol kas komandos vyriausiuoju treneriu lieka tik prieš savaitę į pareigas laikinai paskirtas graikas Giannis Anastasiou. Bet, kaip praneša „Omonia“, V. Dambrauskas jau dabar pradės darbuotis ties kito sezono sudėties komplektavimu.

Baigus šį sezoną, G. Anastasiou taps ekipos konsultantu, o pakruojiškis iš jo perims visus trenerio įgaliojimus.

„Omonia“ šiuo metu tarp 14 Kipro čempionato dalyvių užima ketvirtą vietą. Iki pirmenybių pabaigos liko trys turai. Be to, naujojo V. Dambrausko klubo dar laukia kova dėl Kipro taurės, kurios varžybose jis jau yra pasiekęs pusfinalį.

„Omonia“ – vienas tituluočiausių šalies klubų, čempionu tapęs 21 sykį (paskutinį kartą – 2021 metais).

Daugiau trofėjų yra sukaupęs tik Nikosijos APOEL, laimėjęs Kipro pirmenybes 28 kartus.

Primename, kad iki praėjusio gruodžio V. Dambrauskas vadovavo Herakliono OFI „Crete“ futbolininkams. Kretoje jis dirbo kiek daugiau nei metus ir praėjusiame sezone padėjo tarp autsaiderių buvusiai ekipai palypėti iki septintos vietos Graikijos čempionate.

V. Dambrauskas per karjerą taip pat yra dirigavęs Panevėžio „Ekrano“, Vilniaus „Žalgirio“, Rygos RFS (Latvija), „Gorica“ ir Splito „Hajduk“ (abu – Kroatija) bei Razgrado „Ludogorec“ (Bulgarija) klubams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją