Remiantis Kroatijos žiniasklaida, M. Livajos tėvas Milanas Livaja žuvo šeštadienį naktį autoavarijoje netoli Splito, jo vairuotas motociklas susidūrė su automobiliu.

Ryte „Hajduk“ klubas feisbuke išreiškė užuojautą komandos lyderiui M. Livajai.

Po kelių valandų klubas pranešė, kad kapitonas lieka su komanda ir keliauja kartu į išvykos rungtynes.

Jos svečiams nesusiklostė: V. Dambrausko vadovaujama „Hajduk“ svečiuose 1:2 (0:2) nusileido „Osijek“ futbolininkams ir patyrė antrą nesėkmę čempionate.

„Osijek“ ekipai įvarčius pelnė Marinas Leovačas (23') ir Dion Drena Beljo (43'). Antrame kėlinyje „Hajduk“ gretose rezultatą švelnino komandos lyderis, skaudžią netektį išgyvenantis M. Livaja (72').

Po dvikovos V. Dambrauskas neslėpė, jog susikaupti šioms rungtynėms buvo ypač nelengva.

„Labai sunku analizuoti šias rungtynes, nes išgyvename sunkią dieną. Rytas prasidėjo skaudžia žinia apie Marko Livaja šeimą.

Nuo trenerių štabo ir visų žaidėjų noriu pareikšti gilią užuojautą jam ir jo šeimai išgyvenant skaudžią netektį.

Deja, futbolas tokiomis akimirkomis nėra svarbiausias dalykas gyvenime. Nelengva kalbėti apie šią dieną, žaidėjų mintys – iš dalies apie nelaimę, bet ne apie rungtynes.

Absoliučiai didžiuojuosi žaidėjais, ką jie padarė, kiek jie daug atidavė jėgų aikštėje. Nėra žodžių apie Marko, kuris žengė į aikštę, žaidė, pelnė įvartį, kiek galėjo, aukojosi dėl komandos.

Nemanau, kad nusipelnėme pralaimėjimo, tačiau tai tokia diena, kai mūsų mintys nebuvo tik apie futbolą, likome stipriai paveikti (žinios apie nelaimę)“, – po pralaimėjimo kalbėjo V. Dambrauskas.

„Hajduk“ po penkerių rungtynių savo sąskaitoje turi 9 taškus, pirmauja Zagrebo „Dinamo“, kuri per 7-is turus surinko 19 taškų.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją