Svečiuose vykusi kova lietuvio atstovaujamai ekipai prasidėjo tiesiog tragiškai. Po dviejų greitų įvarčių 17-ąją minutę šalies grandas „Steaua“ pirmavo jau 2:0, tačiau 38-ąją minutę liko dešimtyje. Emocingas pirmasis kėlinys taip ir baigėsi.

Po pertraukos „Pandurii“ ėmė vis dažniau grasinti vartams ir 48-ąją minutę rezultatą sušvelnino, kai puikiai sužaidė lietuvis D. Matulevičius (1:2). Mūsiškio įkvėpti svečiai po gerų dešimties minučių triumfavo dar kartą ir rezultatą išlygino (2:2). Nors būtent „Pandurii“ buvo arčiau pergalės, kovingos ir gana kietos rungtynės baigėsi 2:2.

Lietuvos nacionalinės rinktinės puolėjas žaidė be keitimų. Turnyro lentelėje „Pandurii“ su 44 taškais užima septintąją vietą.

T. Mikuckis pelnė pergalingą „Torpedo“ įvartį

Antroje pagal pajėgumą Rusijos lygoje besivaržantis Maskvos „Torpedo“ klubas pirmadienį svečiuose po atkaklios, permainingos ir sunkiai nuspėjamos kovos rezultatu 3:2 palaužė Sankt Peterburgo „Dinamo SPB“ pasipriešinimą.

Nors iš turnyrinės lentelės perspektyvų ši dvikova neturėjo jokios reikšmės, kadangi Maskvos „Torpedo“ dar prieš dvikovos pradžią buvo užsitikrinusi bronzos medalius, susirinkę žiūrovai neliko nusivylę. Nemažai įprastai rečiau žaidžiančių futbolininkų į aikštę išleidę „Torpedo“ treneriai galėjo tik trinti rankomis – 64-ąją minutę po lietuvio Tomo Mikuckio įvarčio švieslentėje degė skaičiai 3:0.

Atrodė, jog jokios intrigos rungtynėse nebus, tačiau realybė pasirodė kitokia. Nuo 44 minutės dešimtyje žaidę šeimininkai 76-ąją minutę sušvelnino rezultatą, o dar po dviejų minučių sugrąžino intrigą (2:3). Natūralu, jog dvikovos pabaiga buvo gana nervinga ir nenuspėjama, vis tik pergalę išsaugoti „Torpedo“ pavyko.

Įdomu tai, jog šeimininkai gavo vos vieną kortelę – raudoną, tuo tarpu Maskvos klubui buvo parodytos net aštuonios geltonos kortelės. Vieną iš jų prieš save išvydo ir T.Mikuckis. Likus turui iki čempionato pabaigos „Torpedo“ jau užsitikrino pirmenybių bronzą.