Antrose sekmadienio rungtynėse turnyro šeimininkas „Arsenal“ klubas žaidė su „Galatasaray“ komanda.

Po Theo Walcotto įvarčio pirmojo kėlinio pabaigoje „Arsenal“ išsiveržė į priekį. Londono ekipa pirmavo didesnę antrojo kėlinio dalį, o toks rezultatas būtų garantavęs jiems pirmą vietą turnyre.

Tačiau po keitimo aikštėje pasirodęs Didier Drogba pelnė du įvarčius ir rungtynių scenarijų perrašė Turkijos komandos naudai.

„Arsenal“ komandą sekmadienį baudęs D. Drogba „kanonieriams“ ilgai gadino gyvenimą tuomet, kai žaidė Londono „Chelsea“ komandoje.

Šiame dvi dienas trukusiame turnyre už pergalę buvo skiriami trys taškai, už lygiasias - vienas. Be to, po papildomą tašką buvo skiriama už kiekvieną pelnytą įvartį.

Londono „Arsenal“ komanda nesugebėjo laimėti ir liko trečioje vietoje turnyre, kuris vyko jų namų stadione. Be to, praleido net keturis įvarčius per dvejas turnyro rungtynes. Tai tik dar labiau padidins komandos gerbėjų nepasitenkinimą, kurie iš trenerio Arseno Wengero laukia pažadėtų „didelių pirkinių“.

Rezultatai:

„Arsenal“ 1 – 2 „Galatasaray“

43' [1–0] Theo Walcott
77' [1–1] Didier Drogba (iš 11 m. baudinio)
88' [1–2] Didier Drogba


„Napoli“ 1 – 3 „Porto“

43' [1–0] Goran Pandev (iš 11 m. baudinio)
50' [1–1] Nabi Ghilas
68' [1–2] Federico Fernandez
78' [1–3] Luis Carlos Lica

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)