Indijos laikraštis „New Dehli“ rašo, jog buvęs „Manchester United”, MadridoReal”, AC „Milan”, Los Andželo „Galaxy” ir PSG komandų narys po pusmečio gali apsivilkti vienos iš Indijos komandų marškinėlius.

Galimą D. Beckhamo grįžimą į futbolo aikštę inicijuoja sporto vadybos grupė IMG, siekianti įdarbinti neseniai iš futbolo pasitraukusias žvaigždes ir taip populiarinti futbolą Indijoje. Rašoma, jog kartu su D. Backhamu į Indiją gali persikelti ir buvęs Anglijos rinktinės puolėjas Michaelas Owenas bei Ispanijos rinktinės kapitono raištį mūvėjęs Raulis Gonzalezas.

„Derybos dėl dviejų mėnesių kontraktų su šių futbolininkų agentais eina į pabaigą“, - vietos žiniasklaidai sakė vienas iš Indijos futbolo federacijos (All India Football Federation) atstovų. Pasak šaltinio, tiek D. Beckhamas, tiek M. Owenas yra sujaudinti minties žaisti Indijoje.

Jei gandai pasiteisins ir futbolininkai sutiks pasirašyti kontraktus, jie dalyvaus aštuonių komandų Indijos futbolo čempionate, kuris truks nuo 2014 metų sausio 14 iki kovo 13 dienos.