„Nesu patenkintas, kad portugalas teisėjaus rungtynėse, kuriose žais portugalo treniruojama komanda.

Tai – keistas sprendimas, kurio aš negaliu suprasti“, – stebėjosi vengras.

Primename, kad Graikijos futbolininkams vadovauja specialistas iš Portugalijos Fernando Santosas. 43-ejų metų jo tautietis O. Benquerenca tarptautinėse rungtynėse teisėjauja devynerius metus.

Kalbėdamas apie varžovus, Cs. Laszlo antrino lietuvius prieš tai įvertinusiam F. Santosui ir teigė, jog išskirti konkrečių futbolininkų graikų ekipoje negalima, nes ji pirmiausia stipri kaip komanda. Tiesa, priešingai nei tiesioginis oponentas, Cs. Laszlo išvardijo daug priešininkų žaidėjų, kurių individualus meistriškumas nekelia jokių abejonių.

Tuo metu pats Lietuvos rinktinės treneris mažiausią žaidėjų pasirinkimą turės puolimo grandyje, kurią dar labiau išretino Evaldo Razulio trauma. Dėl jos lietuvių sudėtyje beliko du tikri puolėjai: Deivydas Matulevičius ir Tadas Eliošius. Spėjama, kad penktadienį startinėje sudėtyje rungtynes pradės pirmas iš jų, o jam už nugaros puolime rungtyniaus Mindaugas Kalonas.

„Nėra taip svarbu, ar žaisime vienu, ar dviem puolėjais. Įmušti juk galima ir po standartinių padėčių. Pagrindinis dalykas – pademonstruoti gerą komandinį žaidimą“, – pabrėžė Cs. Laszlo.

Spaudos konferencijoje taip pat dalyvavęs Lietuvos rinktinės senbuvis Marius Stankevičius patikino, kad penktadienį bus pasiruošęs rungtyniauti visas 90 minučių. Universalus žaidėjas taip pat atskleidė, jog per rinktinės treniruotes jis buvo mėginamas ne dešinio gynėjo, o to paties krašto saugo pozicijoje, tačiau tiesiai į klausimą, kur rungtyniaus penktadienį, neatsakė.

Lietuvos ir Graikijos rinktinių akistata LFF stadione Vilniuje prasidės penktadienį, 21 val. 45 min.

Primename, kad pirmoje komandų tarpusavio akistatoje Pirėjuje praėjusį rugsėjį lietuviai šeimininkams nusileido 0:2.

Atrankos į 2014 metų planetos pirmenybes G grupėje Lietuvos ekipa po 5 rungtynių tarp šešių komandų užima ketvirtą vietą (5 taškai), graikai žengia antri (10 taškų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)