2023 m. sausio 1 d. „Al Nassr“ nariu tapęs 38-erių portugalas iš viso šiais metais per 59 žaistas rungtynes pelnė net 54 įvarčius. Jis 44 kartus pasižymėjo vilkėdamas klubo aprangą, dar 10 įvarčių pridėjo atstovaudamas Portugalijos rinktinei.


Už C. Ronaldo nugaros liko po 52 įvarčius 2023 metais įmušę anglas Harry Kane'as ir prancūzas Kylianas Mbappe, lygiai 50 įvarčių suštampavo norvegas Erlingas Haalandas.


Tai penktas kartas kai C. Ronaldo pelnė rezultatyviausio metų pasaulio futbolininko titulą. Iki šiol jis tai buvo padaręs 2011, 2013, 2014 ir 2015 metais, žaisdamas Madrido „Real“ klube.


Per savo ilgametę karjerą C. Ronaldo taip pat penkis kartus buvo pripažintas geriausiu metų futbolininku, bet 2023 metais nepateko net tarp kandidatų laimėti „Aukso kamuolį“.

C. Ronaldo sutartis su „Al Nassr“ galioja iki 2025 metų, o pats futbolininkas pažadėjo, kad kitais metais pasistengs pakartoti šiemetinį pasiekimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją