Priešpaskutinėse „Profesionalios lygos“ rungtynėse 38-erių portugalo atstovauja ekipa lygiosiomis 1:1 (0:1) sužaidė su „Al Ittifaq“ ekipa ir prarado net ir teorines viltis pavyti pirmoje vietoje žengiančią „Al Ittihad“ komandą.

Šiose rungtynėse „Al Nassr“ privalėjo iškovoti pergalę, o taip pat – sulaukti lyderių kluptelėjimo, kad paskutiniame ture dar galėtų kabinti į Saudo Arabijos čempionų titulą. Tačiau 43 min. „Al Ittifaq“ žaidėjas Youssef Niakate išvedė savo komandą į priekį, o atsakomojo Luizo Gustavo įvarčio „Al-Nassr“ pergalei neužteko.

Be to, „Al Ittihad“ taip pat dovanų nedalino ir savo dvikovą su „Al Fayha“ laimėjo 3:0.

200 milijonų eurų atlyginimą Saudo Arabijoje gaunantis C. Ronaldo „Profesionalios lygos“ pirmenybėse sužaidė 16 rungtynių ir pelnė 14 įvarčių, tačiau svarbiausiu komandai metu geriausiu visų laikų pasaulio futbolininku tituluojamas 38-erių portugalas pasižymėti nesugebėjo.

9 kartus Saudo Arabijos čempionų titulą per savo istoriją iškovojęs „Al Nassr“ klubas paskutinį kartą čempionate triumfavo 2018-2019 m. sezone. Pernai dabartinė C. Ronaldo ekipa užėmė trečią vietą, o šiais metais finišuos antroje pozicijoje.

„Al Ittihad“ iškovojo 9-ą čempionų titulą – ir pirmą nuo 2009 metų.

Tuo metu praėjusį sezoną Saudo Arabijoje triumfavusi „Al-Hilal“ komanda žengia trečioje pozicijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją