„Premier“ lygoje ketvirtą vietą užėmusi Londono ekipa tarpsezonio metu jau įsigijo du pajėgius puolėjus: už 53 mln. eurų iš „Leipzig“ atvyko vokietis Timo Werneris, o už 40 mln. eurų iš Amsterdamo „Ajax“ – marokietis Hakimas Ziyechas.

Vis dėlto „Chelsea“ neketina sustoti – plačiai piniginę atvėręs klubo savininkas Romanas Abramovičius netrukus paklos dideles sumas už dar du naujokus, o vienas garsus naujokas į komandą atvyks kaip laisvasis agentas.


Pasak pranešimų, „aristokratai“ jau susitarė su Leverkuzeno „Bayer“ dėl vieno geidžiamiausių Europos talentų Kai Havertzo.

21-erių vokietis į Angliją turėtų persikelti už 80 mln. eurų, o su priedais ši suma ateityje gali išaugti iki 100 mln. eurų. Jis taps komandos brangiausiu visų laikų pirkiniu.


Anglijos spauda taip pat skelbia, kad „Chelsea“ susitarė su „Leicester City“ dėl kairiojo krašto gynėjo Beno Chilwello perėjimo. Už jį „lapėms“ turėtų būti paklota apie 50 mln. eurų.

Negana to, į sostinės ekipą keltis nusprendė ir laisvuoju agentu tapęs Paryžiaus „Saint Germain“ kapitonas Thiago Silva. Sekmadienį UEFA Čempionų lygos finalą pralaimėjęs 35-erių centro gynėjas iš Brazilijos ketina padėti parašą po dvejų metų sutartimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)