„West Ham“ pirmavo 2:1, kai gynėjas Nayefas Aguerdas, kuris 7-ą minutę smūgiu galva pelnė pirmą rungtynių įvartį, gavęs antrą geltoną kortelę, buvo išvarytas iš aikštelės.

Tai galėjo reikšti labai blogus dalykus šeimininkams, tačiau šie likę mažumoje sugebėjo savo persvarą ne tik išlaikyti, bet ir padidinti. Lucasas Paqueta realizavo 11 m baudinį per 5-ą prie antro kėlinio pridėto laiko minutę.

Antrą „West Ham“ įvartį 53-ąją minutę pelnė Michailas Antonio, kuris stipriu žemu smūgiu nuginklavo Robertą Sanchezą.

„Chelsea“ didžiąją dalį rungtynių demonstravo tikrai neblogą žaidimą, o keliais momentais atrodė, jog jie tuoj pradės naudotis savo progomis ir pasieks pergalę, tačiau tai nepasiteisino.

Paauglys Carney Chukwuemeka pelnė savo pirmą įvartį vilkėdamas „aristokratų“ marškinėlius, kai išlygino rungtynių rezultatą 27-ąją minutę, tačiau Enzo Fernandezas pirmo kėlinio pabaigoje nepasinaudojo proga išsiveržti į priekį – jo 11 m baudinį atrėmė Alphonse Areola.

Vėliau „mėlynieji“ sunkiai rado būdų prisiartinti ir sukelti rimtesnių pavojų varžovų vartams.



Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją