38-erių čekas, kuris pastaruoju metu dirbo klube kaip techninis patarėjas ir padėjo treniruotis vartininkams, į paraišką įtrauktas „dėl viso pikto“.

11 metų „Chelsea“ vartus saugojęs P. Čechas su klubu yra laimėjęs 13 skirtingų trofėjų. Paskutinį sykį Londono ekipos vartus jis saugojo dar 2015-aisiais, o vėliau prisijungė prie kitos miesto komandos „Arsenal“. Karjerą vienu geriausių pasaulio vartininkų ilgus metus laikytas čekas baigė 2019-aisiais. Tais pačiais metai jis sugrįžo dirbti į „Chelsea“ klubo struktūrą.

P. Čekas tampa ketvirtuoju vartininku „Chelsea“ sudėtyje. „Aristokratai“ Anglijos čempionate taip pat yra registravę brangiausią pasaulio vartų sargą, ispaną Kepą Arrizabalagą, už P. Čechą vyresnį 39-erių veteraną argentinietį Willy Caballero ir naujoką senegalietį Edouardą Mendy.

Kaip atskleidė „Chelsea“ treneris Frankas Lampardas, jis nesitiki, kad P. Čechui gali tekti žengti į aikštę, tačiau sudėtingoje COVID-19 pandemijos akivaizdoje klubui „ne pro šalį apsidrausti“.

„Petras yra puikios sportinės formos, iš esmės dar sąlyginai jaunas, todėl mums tai buvo geriausias įmanomas sprendimas. Niekada nežinai, kas gali atsitikti pandemijos plitimo laikotarpiu“, – sprendimą įregistruoti P. Čechą komentavo „Chelsea“ treneris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)