Anglijos rinktinės futbolininkas yra siejamas su sostinės ekipa visą vasarą, tačiau po puikaus pasirodymo nulinėmis lygiosiomis pirmadienį pasibaigusiame šių dviejų komandų tarpusavio mače ir šilto aistruolių palaikymo prognozuojama, kad jis veikiausiai liks Mančesteryje.

"Tai yra ypatingas klubas su ypatingais gerbėjais, kurie palaiko žaidėją net tuomet, kai jis pareiškia, kad nori išvykti,- sakė Jose Mourinho. - Todėl turiu pagrindo manyti, kad Rooney norės likti. Jei tai bus jo sprendimas, mes jį gerbsime".

Prieš dvikovą portugalas sakė neteiksiąs naujo pasiūlymo iki antradienio, nes nenori neigiamai sąlygoti "Man Utd" pasirengimo rungtynėms. Visgi dabar neaišku, ar naujas pasiūlymas apskritai bus: "Viskas priklausys nuo Rooney. Jei jis nenorės išvykti, mes atsitrauksime, bet reikia įvertinti situaciją".

Jei nepavyktų prisivilioti Rooney, "Chelsea" veikiausiai mėgintų įsigyti Machačkalos "Anži" žvaigždę Samuelį Eto'o, kuris šį sezoną Rusijos čempionate per šešerias rungtynes įmušė du įvarčius.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)