Pasak futbolininko, sirgaliai aikštėje turėtų išvysti nuožmią fizine kova paremtą dvikovą. Ch. Berra spėjo pakritikuoti ir S. Dariaus ir S. Girėno stadiono aikštę, pavadinęs ją „netolygia“.

„Varžovų komandoje bus keletas vaikinų, su kuriais esu rungtyniavęs „Hearts“ ekipoje, – pasakojo škotas. – Jie yra gerai pasirengę techniškai. Pažįstu juos, nes esu daugybę kartų su jais treniravęsis. Tačiau mes turime greitą bei stiprią komandą ir esu tikras, kad treneris bus išanalizavęs silpnąsias varžovų vietas. Rungtyniauti svečiuose niekada nėra lengva, tačiau mes esame pasiruošę“.

Paklaustas apie pažįstamus veidus varžovų komandoje, Ch. Berra kalbėjo: „Puikiai prisimenu S. Mikoliūną. Miko – šaunus vyrukas. Treniruotėse jo veidą nuolat puošdavo šypsena. „Hearts“ klube futbolininkas išgyveno keletą sunkių periodų, tačiau jis yra geras žaidėjas. Daugybė mūsų sirgalių mylėjo jį, dievino jo įvarčius, ypač prieš „Hibernian“.

„Lietuviai puikiai pažįsta Škotijos futbolą. Daug jų futbolininkų turėjo „Premier“ lygos patirties žaisdami „Hearts“ komandoje ir ne vienas yra įrodęs, kad yra verti žaisti Škotijoje“, - mintimis dalinosi škotas.

Paklaustas apie „Hearts“ savininką Vladimirą Romanovą, Ch. Berra prisipažino, kad būtų šaunu jį vėl sutikti ir persimesti keletu žodžių. „Galbūt Kaune tai ir nutiks“, – vylėsi futbolininkas.

Buvęs „Hearts“ kapitonas Ch.Berra Edinburgą paliko 2009-ųjų sausį, kai už 2,3 mln. svarų sterlingų persikėlė į „Wolves“.