Pirmosios antrojo atrankos etapo rungtynės su „Galatasaray“ Vilniuje po dramatiškos ir rezultatyvios kovos baigėsi lygiosiomis.

„Buvo geros rungtynės, tačiau nė viena komanda neįgijo persvaros. Abi komandos jau žino vienas kitą. Mes gerbiame varžovų komandą, tai klubas su didelėmis tradicijomis ir istorija. Tačiau aikštė vienoda, kamuolys apvalus. Abi komandos turi savo planus. Žiūrėsime kaip viskas susiklostys“, – kalbėjo V. Čeburinas.

„Atvykome į futbolo šalį. Džiugu, nes ne kiekvieną dieną žaidžiame su tokiomis komandomis ir tokiuose stadionuose. Rytdienos rungtynėse laukia daug žiūrovų. Norime pademonstruoti geriausią savo versiją, tai ką mokame ir sieksime mums palankaus rezultato“, – sakė S. Mikoliūnas.

Paklaustas, ar didelis stadionas ir žiūrovų skaičius gali padaryti įtaką rungtynėms ar komandos strategijai, V. Čeburinas atsakė: „Stadionas didelis, gražus, tačiau futbolo aikštės išmatavimai nesiskiria. Didelis šeimininkų aistruolių skaičius gali būti varžovams pliusas. Tačiau jei mes parodysime gerą žaidimą, tai gali pavirsti ir dideliu minusu.“

„Galatasaray“ ir „Žalgirio“ dvikova vyks trečiadienį nuo 21 val. 30 min. Rungtynių tiesioginę transliaciją bus galima stebėti „Staylive.io“ platformoje.

Transliacija bus mokama, kainuos 5 eurus, bet užsisakę taip pat gaus ir „Delfi Plius“ vieno mėnesio trukmės prenumeratą.

Šios poros nugalėtojas trečiame Čempionų lygos atrankos etape susitiks su Liublianos „Olimpija“ (Slovėnija).

Jei „Žalgiriui“ pavyktų pateikti sensaciją ir įveikti Turkijos čempionus, kaip ir pernai, Vilniaus klubas užsitikrintų vietą Konferencijų lygos grupių etape.

Nesėkmės atveju žalgiriečiai be tarptautinių kovų neliktų iki pat rugsėjo.

Iš Čempionų lygos atrankos iškritęs „Žalgiris“ persikeltų į UEFA Europos lygos atranką (rugpjūčio 10/17 d.) ir susitiktų su Klaksviko KI (Farerų salos) ir „Hacken“ (Švedija) poros pralaimėjusia komanda. Čia po pirmo susitikimo Klaksvike – lygu (0:0).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją