Taip įteikdamas apdovanojimą sakė Vilniaus miesto mero pavaduotojas Jaroslavas Kaminskis.

S. Baranauskas – yra tapęs Vilniaus futbolo legenda. Gimęs 1962-ais Kaune, bene svarbiausią ir ryškiausią savo karjeros etapą jis susiejo su legendiniu Vilniaus „Žalgiriu“.

„Žalgiryje“ S. Baranauskas rungtyniavo nuo 1980 iki 1989 metų jis garsino Lietuvos ir Vilniaus vardą buvusioje Sovietų Sąjungoje, kurios prizininku tapo 1987-ais.

Vėliau savo futbolininko karjerą S. Baranauskas tęsė Izraelio ir Austrijos klubuose, sugrįždamas atstovauti jau nepriklausomos Lietuvos rinktinei. Baigęs legionieriaus karjerą, jis grįžo į Lietuvą ir į Vilnių.

Sostinėje S. Baranauskas liko ir baigęs žaisti didįjį futbolą. Prieš kelerius metus jis tapo naujo Vilniaus klubo – REO treneriu. Su šia komanda jis laimėjo Lietuvos futbolo III, II ir I lygų čempionatus ir šįmet, kaip treneris debiutavo aukščiausioje – A lygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)